Om agmondo

Når du opererer midt i foranderlige krav og efterspørgsel fra det omkringliggende samfund lokalt og globalt, er du som moderne landmand nødt til at være laserskarp på, hvordan du styrer omkostningerne og optimerer produktionen så den forbliver profitabel. 


Med udgangspunkt i vores veterinære og ernæringsmæssige indsigt og markedsforståelse hjælper vi dig med at finde de gode, bæredygtige løsninger til fremtiden i landbruget.  I dit landbrug. 


Agmondo er sat i verden for at hjælpe landbruget med at få mere ud af mindre. Alle vores produkter er af høj kvalitet og har det til fælles, at de gør en forskel for dyrevelfærden, klimaet og landmandens bundlinje. 


Det er vores fælles historie og fælles fremtid.


Hvad har vi fokus på?

Smart landbrug

Kun ved at kende sit udgangspunkt, kan man skrue på de rigtige håndtag. Vi tilbyder værktøjer og indsigt, der gør din hverdag nemmere og din drift mere databaseret.


Bæredygtighed

Landmænd er nøglen til en bæredygtig fødevareproduktion. Vi tilbyder løsninger, der hjælper dig med at producere mere og dyrke bæredygtigt med færre ressourcer.


Profitabilitet

Vi sælger produkterne direkte til dig og har skåret de fordyrende og unødvendige mellemled ud for at minimere dine omkostninger uden at gå på kompromis med den høje, resultatskabende produktkvalitet.