Persondatapolitik

Generelt

Agmondo ApS (”Agmondo” eller ”vi”) tilbyder en online business to business-service (” Agmondo’s hjemmeside”), hvor erhvervsdrivende landmænd kan foretage online indkøb i erhvervsøjemed. Når indkøb foretages via Agmondo’s hjemmeside accepterer du, at disse salgs- og leveringsbetingelser (”Betingelser”) finder anvendelse, samt at du er erhvervskunde.

Denne politik omhandler indsamling, brug og videregivelse af persondata forbundet med brug af vores handelsplatform, og de valg du har vedrørende vores brug af data. Agmondo behandler persondata med det ene formål at levere den rette bestillingsløsning. I den sammenhæng skal Agmondo og kunden anses som separate behandlingsansvarlige, og der foreligger ikke et fælles behandlingsansvar. Vi bruger dine data til at gennemføre og forbedre vores servicetilbud.Ved at benytte vores handelsplatfom (Agmondo’s hjemmeside) godkender du vore generelle brugerbetingelser (https://agmondo.com/terms ) og vores brug af dine data i overensstemmelse med denne politik (https://agmondo.com/privacy/)

Definitioner

Service er Agmondo’s hjemmeside og handelsplatform

Person data er data der kan identificere en fysisk person – enten direkte eller i forbindelse med anden information allerede i vores besiddelse

Brugerdata er data indsamlet automatisk ved brug af vores service eller vores service infrastruktur (for eksempel ved besøg eller sideskift på hjemmesiden)

Cookies er små filer gemt på din computer (computer eller mobilenhed)

Data Kontrollør er den fysiske eller juridiske person der beslutter nuværende eller fremtidige omfang og brug af Person Data . Vi er i denne Persondatapolitik Data Kontrollør af dine Person Data

Data behandling foretages af fysiske eller juridiske personer efter Data Kontrollørens valg. Databehandlingen kan ske internt eller hos eksterne leverandører.

Dataindsamling og brug

Vi indsamler forskellige typer af Data:

Personlige Data

Når du anvender Agmondo’s hjemmeside vil du blive bedt om at oplyse forskellige Person Data. Disse kan inkludere, men er ikke begrænset til, for- og efternavn, e-mail adresse, telefonnummer og adresse (vej/by/postnummer).

Vi bruger dine Person Data til at sende nyhedsbreve, markedsføringsmateriale, tilbud, teknisk information og andet materiale som vi mener kan være af interesse. Du kan framelde modtagelse af enkelte eller alle disse tilbud ved at redigerbbe din profil eller ved at sende os en e-mail

Brugerdata

Vi indsamler automatisk Bruger Data ved brug af vores service eller vores service infrastruktur. Disse data kan være information som din computers IP adresse, din browser type og version, de sider på Agmondo’s hjemmeside du besøger inklusive tid/dato og længden af dine besøgog andre diagnostiske informationer.

Cookie Data

Cookies er små filer gemt på din computer (computer eller mobilenhed) der hjælper os til at se din aktivitet på vores serviceCookies sendes til din browser og gemmes på din enhed. Sammen med andre tilsvarende tilsvarende teknologier sætter det os istand til at indsamle og følge din aktivitet på vores Service – og bruges til at forbedre funktionalitet og din brugeroplevelse. Du kan afvise Cookies i din computeropsætning, men dette vil forringe brugeroplevelsen af vores Service. Eksempler på Cookies er: Session Cookies (bruges til drift af vor service), Præference Cookies (husker dine præferencer og sidevalg), sikkerheds cookies (forbedrer bruger sikkerhed)

Brug af data

Vi indsamler data til forskellige formål:

  1. For at udvikle og vedligeholde vores service
  2. For at kunne orientere om ændringer og udvikling af vores service
  3. For at muliggøre interaktiv kommunikation
  4. For at optimere vores kunde support
  5. For at måle på brugeradfærd på Agmondo’s hjemmeside og udvikle forbedringer
  6. For at identificere og udbedre eventuelle tekniske fejl og mangler på Agmondo’s hjemmeside
  7. For at kunne sende nyhedsbreve, tilbud, teknisk information og anden information vi mener kan være af interesse (medmindre fravalgt i din profil)

Juridisk grundlag for databehanling under den Europæiske Persondatabeskyttelses lov (GDPR)

Agmondo’s indsamling af person data som beskrevet i denne Persondatapolitik er afhængig af type af data og årsagen for dataopsamling. Agmondo kan indsamle og opbevare data fordi:

  1. Vi skal indgå en aftale eller en kontrakt
  2. Du har givet os specifik tilladelse
  3. Indsamligen er i vores lovlige interesse og tilsidesættes ikke af din rettigheder
  4. Det er lovpligt

Vi opbevarer dine data så længe som nødvendigt for at gennemføre, og dokumentere, aftaler og kontrakter. Vi opbevarer også Brugerdata til interne analyse formål . Bruger Data gemmes typisk kun I kortere tidsrum, undtagen hvis opbevaring sker for at forbedre funktionalitet eller sikkerheden på vores hjemmeside.

Person data og Brugr data kan udveksles og overføres til eksterne leverandører I eller udenfor Danmark. Din accept af vores generelle Handelsbetingelser og denne Persondatapolitik giver autmatisk accept af denne eventuelle udveksling og overførsel. Agmondo vil tage alle rimelige skridt til at sikre at udvekslede person data opbevares sikkert og I overensstemmelse med denne Persondatapolitik.

 Offentliggørelse af Data 

Dataoverdragelse

Dine Person Data og Bruger Data kan blive overdraget i forbindelse køb, salg eller sammenlægning af Agmondo med anden forretningsaktivitet. Vi vil orientere om sådanne ændringer før dine informationer overdrages og hvis der sker ændringer i persondatapolitikken

Lovkrav

I visse sammenhænge kan Agmondo være forpligtet til at udlevere eller offentliggøre Person Data

  1. Ved direkte lovkrav
  2. For at beskytte og forsvare Agmondo’s rettigheder og værdier
  3. For at undersøge eventuelt misbrug af Agmondo´s hjemmeside og service
  4. For at undersøge og afværge ansvarspådragende handlinger

Datasikkerhed

Vi arbejder målrettet på at sikre dine persondata og bruger data, men bemærker at al elektronisk overførsel eller opbevaring af data indebærer en risiko for lækage. Vi bestræber os på at sikre dine data, men kan ikke garantere 100% datasikkerhed.

Databeskyttelse under den Europæiske Databeskyttelseslov

Du har databeskyttelses rettigheder under de Europæiske Databeskyttelselov (GDPR). Agmondo vil tage de nødvendige trin til at sikre at du kan blive oplyst om lagrede data – og at du kan rette, tilføje, slette eller begrænse vores brug af dine person data. Hvis du ønsker oplysninger om hvilke person data vi opbevarer bedes du kontakte os direkte.

Hvis du ikke mener vi efterlever den Europæiske Databeskyttelselov bedes du orientere os, ligesom du selvfølge er velkommen til at indberette os til Datatilsynet.

Bruger Data analyse

Vi bruger Google Adwords og Google Analytics, og bruger forskellige sociale medier (Twitter, Facebook m.fl.) i vores markedsføring.Vi bruger eksterne leverandører til at analysere og optimere vores service og Agmondo´s hjemmeside.

Betalingssystemer og – leverandører

Vi bruger eksterne leverandører til at gennemføre betalingstransaktioner, og Agmondo modtager ikke, og opbevarer ikke, kredit-eller betalingskort oplysninger. Dine kredit- eller betalingskortoplysninger udveksles direkte og er derfor underlagt denne leverandørs persondatapolitik.

Links til andre hjemmesider

Du vil på Agmondo´s hjemmeside finde links til andre hjemmesider. Hvis du besøger disse hjemmesider er din persondatabeskyttelse underlagt disse firmaers databeskyttelsespolitik.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til denne privatlivspolitik, bedes du kontakte os:

Scroll til toppen